آشنایی با خطای پر تکرار وب

ساخت وبلاگ

انواع خطاهای وب HTTP

پیام HTTP 404، 404 Not Found، 404، Page Not found یا پیام خطا سرور یافت نشد یک پیام پاسخ استاندارد پروتکل انتقال اطلاعات (HTTP) است ، در ارتباطات شبکه رایانه ای ، نشان می دهد مرورگر قادر به برقراری ارتباط با یک سرور مشخص است اما سرور نتوانست آنچه درخواست شده را پیدا کند. علاوه بر این ، هنگامی که اطلاعات درخواست شده یافت می شود اما دسترسی به آنها امکان پذیر نیست ، سرور ممکن است در صورت عدم انتشار این اطلاعات ، خطای 404 را بازگرداند.

 

۴۰۰ Bad Request Error

زمانی که شما مرورگر وب خود را باز کرده و آدرس سایت خود را وارد کرده و یا بر روی لینکی کلیک می کنید، مرورگر شما یک درخواست به سرور آن سایت ارسال می کند.خطای ۴۰۰ زمانی رخ می دهد که سرور قادر به فهمیدن درخواست شما نباشد.مثلا یا خود درخواست بد فرستاده شده یا عملیات در بین راه مسدود شده باشد.

 

برای رفع خطای ۴۰۰ چه باید کرد؟

  • صفحه مرورگر خود را یکبار Refresh کنید.(F5)

  • ممکن است اشتباهی در تایپ نام URL رخ داده باشد، از این رو نام را مجددا بررسی کنید.

  • یک جستجو در وب انجام دهید و از لینک های موتور جستجو استفاده کنید.(گوگل کنید)
  • حافظه موقت مرورگر خود را پاک کنید.(Clear cookies&cache)

خطای ۴۰۳ زمانی رخ می دهد که شما به صفحه ای که به آن دسترسی امنیتی ندارید وارد می شوید. معمولا این خطاها قابل رفع نیستند زیرا به شما می گویند که شما دسترسی ندارید!

 

برای رفع خطای ۴۰۳ چه باید کرد؟

  • صفحه مرورگر خود را یکبار Refresh کنید.(F5)
  • ممکن است اشتباهی در تایپ نام URL رخ داده باشد،از این رو نام را مجددا بررسی کنید.
  • دسترسی امنیتی خود را چک کنید. ممکن است شما نام کاربری و یا پسورد را اشتباه زده 

۴۰۴ Not Found

 

همان طور که از نامش هویداست یعنی “صفحه پیدا نشد”.

یکی از رایج ترین خطای وب می باشد و بدین معنا که سرور قادر به پیدا کردن منابعی که شما دنبال آن هستید، نمی باشد. در اکثر مواقع خطای ۴۰۴ هنگامی رخ می دهد که URL تایپ شده شما در سرور وجود ندارد.

(ممکن است حتی قبلا در سرور وجود داشته و به اشتباه پاک شده باشد!)

بنابراین در اکثر موارد راهی برای حل آن وجود ندارد،اما ممکن است با انجام برخی مراحل خطای ۴۰۴ رفع شود.

 

برای رفع خطای ۴۰۴ چه باید کرد؟

  • صفحه مرورگر خود را یکبار Refresh کنید.(F5)
  • ممکن است اشتباهی در تایپ نام URL رخ داده باشد، از این رو نام را مجددا بررسی کنید.
  • یک جستجو در وب انجام دهید و از لینک های موتور جستجو استفاده کنید.(گوگل کنید).

 

خطای 502 Bad Gateway چیست؟


زمانی که می‌خواهید از یک سایت بازدید کنید، مرورگر شما درخواستی به آن سایت ارسال می‌کند. سرور سایت درخواست شما را دریافت و بعد از پردازش آن، ریسورس‌ها همراه با سرآیند (HTTP HTTP header) و کد وضعیت (HTTP HTTP status code) را برای شما ارسال می‌کند. در حالت عادی کد وضعیت HTTP دیده نمی‌شود مگر آنکه خطایی رخ داده باشد. در واقع سرور با نمایش کد وضعیت به شما می‌گوید که خطایی اتفاق افتاده است و کدهای دیگری نیز برای تشخیص خطا به آن ضمیمه می‌کند.


خطاهای وضعیت از نوع 500 شامل خطاهای 501، 502، 503، 504 و غیره هستند که معنای آنها اندکی با هم فرق دارد. این خطاها می‌گویند که سرور درخواست شما را دریافت کرده ولی فرایند ذکر شده در بالا را به طور کامل انجام نداده است. خطای 502 Bad Gateway به طور خاص به این معناست که یکی از سرورها، که به عنوان گذرگاه یا پروکسی عمل می‌کند پاسخ اشتباهی را از یکی از سرورهای داخلی دریافت کرده است.

 

نقش خطای 502 Bad Gateway در سئو

بر خلاف خطاهای 503 که به گوگل می‌گوید که در زمان دیگری به سایت سر بزند، خطای 502، اگر سریع بر طرف نشود، بر سئو تاثیر منفی می‌گذارد. اگر سایت شما برای 10 دقیقه از کار افتاده باشد ولی برای مدتی نسبتا طولانی به شکل مناسبی عمل کرده باشد سایت می‌تواند از کش دلیور شود. اصلا ممکن است گوگل تا قبل از بک آپ به سراغ فراخوانی مجدد سایت شما نرود. ولی اگر سایت شما برای مدتی بیشتر از 6 ساعت خراب باشد، ممکن است گوگل تشخیص دهد که خطای 502 اتفاق افتاده است و این بر رنکینگ سایت شما تاثیر خواهد گذاشت. اگر نگران تکرار خطای 502 هستید باید ببینید که اصولا این نوع خطاها به چه علتی اتفاق می‌افتند.
در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم و بعضی از راه حل‌ها را معرفی خواهیم کرد.

 

منبع: technoloogy

دیجیاتو...
ما را در سایت دیجیاتو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : علی حاتمی digiiato بازدید : 203 تاريخ : پنجشنبه 5 تير 1399 ساعت: 4:34